Experienta. Performanta. Promptitudine.

S.C.GIRO CONSTRUCT S.R.L., cu sediul in Arad, str.Griului,  nr.5, s-a infiintat in 2003 si  in decursul timpului si-a dezvoltat activitatile din domeniul Instalatiilor electrice si Confectiilor metalice, devenind o firma pertinenta in zona de vest.

In prezent, activitatile tehnnico-econmice le desfasuram la Punctul de Lucru al firmei situat in Arad, calea Aurel Vlaicu, nr.28-32 si in locatiile clientilor.

Pentru desfasurare activitati/procese suntem dotati cu cele mai performante echipamente de munca, avem personal calificat, instruit(ingineri, tehnicieni, electricieni, lacatusi).

Ne recomanda:

- functionarea in cadrul firmei a  unui sistem de management integrat calitate-mediu eficace

- lucrarile conforme execuate pentru clienti, in conformitate cu cerintele acestora si cu reglementarile aplicabile(ex.Atestatele ANRE de tip B, C1A, C2A pe care le detinem)

- lucrul cu personal competent si dedicat realizarii obiectivelor firmei

- experienta dobandita in furnizarea de servicii prompte si calitative catre clienti, ceea ce a dus la un grad de satisfactie  maxim al acestora

- resursele pe care le alocam continuu pentru imbunatatire infrastructura si mediu de lucru, pentru instruire personal(ex.90% dintre electricienii firmei sunt autorizati ANRE)

- buna colaborare si flexibilitatea pe care o manifestam  in relatiile cu toate partile interesate(ex.lucratori, clienti, colaboratori, furnizori).

In relatia cu clientii, colaboratorii si furnizorii nostri, mentinem o atitudine flexibila si focalizata spre indeplinirea exigentelor ambelor parti. Credem ca transparenta si seriozitatea angajamentului nostru in cazul fiecarui contract se reflecta in reusita proiectelor noastre. Pe termen lung, vizam imbunatatirea continua a performantei serviciilor noastre si a eficientei operationale atat in cadrul companiei, cat si in raport cu clientii.

Personalul pe care ne bazam este constituit in intregime de persoane calificate, cu nivel ridicat de pregatire si cu experienta in domeniu: ingineri, economisti, electricieni, lacatusi. Indiferent de functia si profesia lor, membrii echipei sunt coordonati spre perfectionarea tehnicii lor, prin alocarea resurselor pentru cursuri specifice de calificare si instruire.

In plus, Giro ofera angajatilor suportul necesar progresului profesional, asigurand infrastructura si mediul de lucru adecvate realizarii produselor la standarde inalte si un grad optim de comunicare si motivare in cadrul firmei.